Close
RSS

Blog

7 pasi de urmat in Optimizarea SEO
7 pasi de urmat in Optimizarea SEO

Optimizarea SEO poate fi un proces complex si copleșitor, dar cu 7 pași simpli si eficienti, poți maximiza performanța site-ului tău și poți atrage mai mulți vizitatori calificați. Fiecare pas din această strategie se bazează pe masurare și verificare, astfel încât să poți monitoriza progresul și să faci schimbări atunci când este necesar.

Folia microporoasă Agril - soluția ideală pentru protecția culturilor împotriva înghețului
Folia microporoasă Agril - soluția ideală pentru protecția culturilor împotriva înghețului

Folia microporoasă anti-îngheț Agril este un tip de plastic permeabil utilizat în agricultură, care permite creșterea și dezvoltarea plantelor prin controlul umidității solului, a luminii și a temperaturii. Folia are o structură microporoasă, care permite aerului și apei să circule prin ea, oferind plantelor un mediu optim de creștere. Se folosește pentru culturile de legume din timpul iernii, protejându-le eficient de ger.

Ce rol are o folie de mulcire?
Ce rol are o folie de mulcire?

Persoanele care se ocupa de agricultura in Romania au inceput sa foloseasca folie de mulcire doar de cativa ani incoace. Cu toate ca nu reprezinta o tehnologie veche in Romania, agricultorii au inteles rapid cat de importanta este aceasta folie si cat de multe beneficii le poate oferi.

Publicare articole SEO
Publicare articole SEO

Promovarea unei afaceri sau a unui site web prin publicarea advertoriale este cea mai eficienta forma de publicitate. Cele mai puternice advertoriale (articole platite) sunt cele plasate pe site-uri mari din romania, cum ar fi a1.ro, Adevarul.ro, Ziare.com, Bzi.ro, etc….

Crearea strategiei SEO
Crearea strategiei SEO

Google evolueaza constanta si, odata cu el, algoritmii acestuia. Obiectivul sau in momentul de fata este acela de a intelege intentia utilizatorilor: la ce se asteapta acestia, care le sunt interesele si, cel mai specific, care sunt rezultatele cautarilor care i-ar ajuta cel mai mult.

Arhiva blog